Breadcrumbs

UVJETI I ODREDBE NATJEČAJA (HR):

Promotor

 1. Promotor ovog natječaja je Reckitt Benckiser Group d.o.o. (čiji se registrirani ured nalazi na Ulica grada Vukovara 269d, 10 000 Zagreb, Croatia.
 2. Natjecanje ni na koji način ne sponzoriraju, ne jamče ga niti provode Facebook i Surveymonkey.com. Natjecatelj svoje podatke pruža Durexu, a ne drugim strankama. Pruženi podaci će se koristiti sukladno politici o zaštiti privatnosti navedenoj u nastavku teksta.

 

Kako se natjecati

 1. Ne postoji naknada za prijavu i nije potrebna kupnja za prijavu na natječaj.
 2. Natječaj će se održati od 20. rujan do 26. rujan 2016.
 3. Natječaj se nalazi na Durexovoj anketnoj stranici koju omogućuje surveymonkey.com.
 4. Za sudjelovanje u natječaju potrebno je popuniti upitnik. Sudionik sudjeluje u natječaju slanjem svoje adrese e-pošte, imena i prezimena te zemlje podrijetla promotoru, koji se šalju putem tekstualnog okvira na predzadnjem slajdu upitnika.
 5. Upitnik se može pronaći ispod poveznice postavljene na Durexovom oglasu na Facebooku.
 6. Za sudjelovanje u natječaju obvezno je imati najmanje 18 godina i prebivalište na području Republike Hrvatske.
 7. Za unose koji iz bilo kojeg razloga nisu primljeni neće biti prihvaćena nikakva odgovornost.

 

Nagrade i pravila

 1. U ovoj kampanji postoje dva pobjednika: 100. i 200. sudionik koji popune upitnik i daju svoju adresu e-pošte, ime i prezime i zemlju podrijetla.
 2. Pobjednici će biti proglašeni 30. studeni 2016. putem adrese e-pošte koju su upisali.
 3. Ako pobjednika nije moguće kontaktirati putem navedene e-pošte, nagrada ostaje promotoru.
 4. Nagrada po jednom pobjedniku je je 10 komada Durex prsten užitka
 5. U zamjenu za nagradu ne može biti ponuđen novac. Nagrade se ne mogu prenijeti na drugu osobu. 
 6. Nagradu nije moguće iznuditi sudskim putem jer pobjednik nema zakonsko pravo na potraživanje nagrade.

 

Prava i obveze promotora 

 1. Pristupanjem ovom natjecanju, sudionik daje svoju suglasnost da bude obvezan ovim uvjetima i odredbama.
 2. Promotor zadržava pravo poništiti ili izmijeniti natječaj i njegove uvjete i odredbe bez prethodne najave u slučaju katastrofe, rata, građanskih ili vojnih nemira ili bilo kakvog stvarnog ili očekivanog kršenja bilo kojeg važećeg zakona ili propisa ili bilo kojeg događaja koji je izvan kontrole promotora. Promotor će obavijestiti sudionike natječaja o svim izmjenama što je ranije moguće.
 3. Ako promotor posumnja da sudionik vara, krši ljudska prava, neka od prava sudionika predstavlja na vulgaran način ili ih krši, tom sudioniku će biti zabranjeno sudjelovati, a njegova/njena aktivnost će biti izbrisana, što također uključuje reakcije na oglas na Facebooku.
 4. Promotor također ima pravo obustaviti ili zatvoriti natječaj ukoliko netko iskoristi pogrešku u natječaju za svoj vlastiti interes. To također obuhvaća promjenu uvjeta korištenja, blokiranje sudjelovanja korisnika ili proglašenje potencijalnih dobitnika nevažećim.
 5. Promotor također nije odgovoran za neprecizne pojedinosti o nagradi koju je sudioniku isporučila neka treća strana povezana s ovim natječajem.
 6. Sudjelovanje u natječaju nije moguće iznuditi sudskim putem.
 7. Promotor natjecanja zadržava pravo izmijeniti uvjete natjecanja i tijekom trajanja istog.

 

Prihvaćanje pravila o obradi osobnih podataka

 1. Pristupanjem ovom natjecanju, sudionik daje svoju suglasnost da bude obvezan ovim uvjetima i odredbama.
 2. Davanjem traženih osobnih podataka, natjecatelj sudjeluje u natjecanju i suglasan je da promotor zadržava pravo koristiti osobne informacije za svoje promidžbene aktivnosti bez naknadnog razmatranja i dopuštenja za promotivne aktivnosti (direktna pošta), kako bi promovirao svoje proizvode ponudama putem pošte i dostavljao informacije elektroničkim putem. U ovom slučaju ti podaci uključuju adresu e-pošte, ime i zemlju podrijetla.
 3. Navodeći svoju suglasnost, sudionik daje pristanak da promotor može koristiti dane odgovore (s izuzećem podataka u odjeljku za osobne podatke) jedino u zbirnom obliku (kumulirana informacija bez spominjanja imena, adrese e-pošte ili zemlje podrijetla) za povezanu digitalnu promidžbenu aktivnost u kampanji.
 4. Natjecatelj zadržava pravo otkazati davanje osobnih pojedinosti za korištenje od strane promotora. Zakon omogućuje natjecatelju da traži od promotora brisanje svih podataka koje promotor posjeduje o njemu/njoj, bez naknade. Natjecatelj može zatražiti navedeno putem adrese e-pošte: consumers_hr@rb.com
 5. Osobne podatke će promotor obraditi u digitalnom obliku. Sigurnost postupka također osigurava promotor.
 6. Ako natjecatelj sumnja da promotor krši pravila o zaštiti osobnih podataka, natjecatelj može svoje sumnje poslati u (određeni ured za zaštitu osobnih podataka u svakoj državi (azop@azop.hr).

 

U Budimpešti, 19. rujan 2016.