Durex Real Feel

Play™ Real Feel™ je svilenkasto gladak i topao na dodir stimulirajući ubrikant na bazi silikona koji pruža prirodniji doživljaj glatkoće za vas i vašeg partnera.

Proizvod je također dostupan u: 50 ml

Opis proizvoda

Mjere opreza:
Koristite isključivo prema uputama. Lubrikanti Durex®mogu ublažiti vaginalnu suhoću i nelagodu prilikom spolnog odnosa. Priklano za vaginalni, analni i oralni seks. Nije kontracepcijsko sredstvo i ne sadrži spermicid. Može usporiti spermije.

Spriječite dodir s očima, ispucalom kožom ili ranama. Ako osjetite iritaciju, prestanite s uporabom ovog lubrikanta. Ako se iritacija nastavi, ili ako je neprestano potrebno nanositi još lubrikanta, posjetite liječnika. Potražite savjet liječnika ako ste vi ili vaša partnerica trudni ili dojite. Ako primijetite trajnu vaginalnu suhoću, potražite savjet liječnika. Čuvajte izvan dohvata djece. Iako je siguran za konzumaciju, ovo nije prehrambeni proizvod. Čuvanje: na hladnom i suhom mjestu, zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti. Iskoristite u roku od tri mjeseca od otvaranja. Može ostavljati mrlje na tkaninama.

Može se upotrebljavati s kondomima – nanesite na kondom nakon što ga namjestite.