Durex Intense Orgasmic

Durex Intense Orgasmic gel - Intenzivnije zadovoljstvo za nju

Opis proizvoda

Durex Climax Gel sa stimulantom DesirexTM stvoren je za intenzivnije orgazme!

Par kapi na klitorisu tijekom predigre i posebna formula izazvat će senzualni osjećaj zagrijavanja, hlađenja ili bockanja koji će pojačati osjetljivost njenih intimnih područja. Intenzivirajte njen veliki trenutak za bolje seksualno iskustvo za oboje!

Ovo nije lubrikant, ovo je stimulirajući gel. Zato, sve što je potrebno su samo 2-3 kapi (za oko 20 intenzivnih doživljaja u jednoj bočici). Kako je svatko drugačiji, možda će vam trebati 2 kapi, a možda više. Dajte sebi vremena da shvatite kako vaše tijelo reagira i kako možete dobiti najviše od Durex Climax gela

Upute: Skinite čep s bočice, zaokrenite pumpicu za četvrtinu okreta i stisnite je nekoliko puta. Prilikom prve uporabe možda će biti potrebno i do 10 pritisaka na pumpicu za otpuštanje proizvoda. Kad sljedeći put budete koristili ovaj proizvod, brže ćete istisnuti potrebnu količinu proizvoda. Nježno ga umasirajte na klitoris i intimna područja.Mjere opreza: Koristiti prema uputama. Spriječite dodir s očima, ispucalom kožom ili ranama. Ukoliko osjetite iritaciju, prestanite koristiti proizvod. Ako iritacija potraje, posjetite liječnika. Potražite liječnički savjet ako ste vi ili vaš partner trudni ili dojite. Iako je siguran za konzumiranje, ovo nije prehrambeni proizvod. Čuvati izvan dohvata djece. Prikladan je za uporabu s lateksom. Ovaj proizvod može prouzročiti osjećaj zagrijavanja, hlađenja ili bockanja. Bez mirisa i parabena. Upotrijebiti u roku od 6 mjeseci od otvaranja.

Čuvati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.