Durex Sensilube

Sensilube je idealan proizvod za intimno područje, s jedinstvenom formulom najsličnijoj prirodnoj vlažnosti intimnog područja.

Značajke proizvoda

  • Bez boje
  • Bez mirisa
  • Ginekološki ispitan
  • Dermatološki ispitan
  • Prikladan za žene svih godina, Siguran za uporabu s kondomima

Proizvod je također dostupan u: 40 ml

Opis proizvoda

Milijune žena iz raznih razloga svakodnevno muči suhoća intimnog područja koja uzrokuje neugodu. Njega intimnog područja važan je dio ženinog života. Kada se javi suhoća, potreban vam je proizvod koji će je smiriti i ublažiti te vam pružiti osjećaj sigurnosti i udobnosti. Sensilube je posebno razvijen s jedinstvenom formulom najsličnijoj prirodnoj vlažnosti intimnog područja. Djeluje u skladu s tijelom, vlažeći i ublažavajući suhoću intimnog područja te pružajući ugodu. Osim toga, njegova je pH vrijednost prilagođena tijelu, ne sadrži mirise ni boje te je ginekološki odobren pa možete biti sigurni u njegovu kvalitetu. A sada je, zahvaljujući novoj pumpici, još jednostavniji za uporabu!

Upute za uporabu:

Pritiskom na pumpicu istisnite malu količinu Sensilube lubrikanta na vrhove prstiju i nježno nanesite lubrikant na otvor rodnice. Koristite prema potrebi. Sensilube gel za vlaženje intimnog područja nije kontraceptiv, ali se može upotrebljavati s kondomima.

Lubrikant iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Izbjegavajte kontakt s očima. Ako osjetite iritaciju, prestanite s uporabom ovog lubrikanta. Sensilube gel može smanjiti pokretljivost spermija pa se, ako pokušavate zatrudnjeti, prije uporabe posavjetujte s liječnikom.

Sensilube - vraća osjećaj ugode i vaše pravo ja. Već više od 15 godina milijuni žena računaju na Sensilube.

Čuvajte na hladnom i suhom mjestu koje je zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.