Durex Play Massage 2 in 1 Aloe Vera

Upotrijebite za umirujuću masažu ili kao lubrikant za intimna područja.

Proizvod je također dostupan u: 200 ml

Opis proizvoda

Play Massage 2 u 1 gel sadrži aloe veru, poznatu po umirujućem djelovanju koje će savršeno obogatiti iskustvo masaže.

Play Massage 2 u 1 gel je lagan, gladak i svilenkast te dovoljno nježan da ga koristite za cijelo tijelo i intimna područja. Nije mastan i nema mirisa.

Naša posebno dizajnirana bočica opremljena je jedinstvenim aplikatorom koji pridonosi još bogatijem doživljaju.

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, nježno istisnite i umasirajte na željeni dio tijela.

Tehnički podaci:

Play Massage 2 u 1 gel je topljiv u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima. Ako dođe do nadraženosti, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi ili je potrebno neprestano nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom.

Ovaj proizvod je certificiran kao medicinski proizvod u Europskoj Uniji u skladu s Direktivom Vijeća 93/42/EEZ o medicinskim proizvodima od strane SGS CE0120, isključivo za indikaciju vaginalne suhoće i intimne nelagode. Druge ne-medicinske namjene koje se pripisuju ovom proizvodu nisu u okviru CE certifikacije, a korisnici bi trebali biti svjesni da učinkovitost i/ili sigurnost proizvoda u te svrhe nije ocijenjena od strane SGS-a.

Gel iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata djece.

Play Massage 2 u 1 gel najbolje je držati na suhom i hladnom mjestu koje je zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.