Opoziv proizvoda

Opoziv proizvoda

 

Dana 27.07.2018. započeli smo s opozivom jedne serije Real Feel kondoma bez lateksa u Hrvatskoj. Opoziv se ne odnosi niti na jedan drugi Durexov proizvod.

 

O opozivu 

Sigurnost naših korisnika uvijek je na prvom mjestu, što se odražava u našim strogim standardima kvalitete. Nedavno smo utvrdili da ograničeni broj Real Feel kondoma bez lateksa proizveden ranije ove godine nije prošao naše stroge testove trajnosti proizvoda.

Nema neposredne zabrinutosti za sigurnost korisnika te se radi o jednoj seriji proizvoda. Blisko surađujući s relevantnim regulatornim tijelima (HALMED-om), odlučili smo opozvati tu seriju s tržišta.

Opozivamo Real Feel kondome bez lateksa sa sljedećim serijskim brojem: LOT 1000427067.

Serijski brojevi označeni su na dnu pakiranja i na omotu svakog pojedinog kondoma, kao što je prikazano na donjim fotografijama.


Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo Vas da nazovete Durexovu službu za korisnike na broj 01 6062 555.

Ispričavamo se zbog neugodnosti koje smo Vam možda prouzročili.

Opoziv Real Feel kondoma odnosi se samo na proizvode sa gore navedenim serijskim brojem te se ne odnosi niti na jedan drugi Durexov proizvod.

 

 

Vraćanje proizvoda i povrat novca

Korisnici mogu vratiti proizvod, te dobiti potpun povrat novca. Za informacije o povratu, korisnici mogu nazvati službu za korisnike na broj 01 6062 555.

Često postavljana pitanja

 

1. Koji je točno problem s tim kondomima?

Naša interna ispitivanja pokazala su da postoji mogućnost da ograničeni broj Real Feel kondoma bez lateksa ne zadovoljava međunarodni ISO standard kada je blizu datuma isteka roka valjanosti. Nema neposredne zabrinutosti za sigurnost korisnika te se radi o ograničenom broju serija proizvoda. U Hrvatskoj opozivamo Real Feel kondome bez lateksa sa serijskim brojem LOT 1000427067. To se ne odnosi na ostale Durexove proizvode.

 

2. Kupio sam paket kondoma, ali se ne mogu sjetiti gdje. Mogu li ga vratiti vama?

Molimo Vas da za informacije o vraćanju kondoma te povratu novca nazovete službu za korisnike na broj 01 60 62 555.

 

3. Kupio sam pakiranje kondoma, ali sam neke kondome već iskoristio. Mogu li ga svejedno vratiti? Hoću li dobiti povrat novca?

Nema problema. Molimo Vas da sve neiskorištene Durex Real Feel kondome bez lateksa sa serijskim brojem LOT 1000427067 vratite i dobit ćete potpuni povrat novca za cijenu originalnog pakiranja. Za informacije o vraćanju kondoma te povratu novca molimo da nazovete službu za korisnike na broj 01 60 62 555.

 

4. Bacio sam kartonsku ambalažu u smeće – kako mogu znati je li proizvod koji imam opozvan?

Molimo Vas da vratite Real Feel kondome bez lateksa sa serijskim brojem LOT 1000427067. Broj ćete naći na dnu pakiranja i na omotu svakog zasebnog kondoma.

 

 

5. Nedavno sam koristio te kondome – jesam li siguran?

Nema razloga za zabrinutost. Real Feel kondomi su sigurni ako ste ih koristili prema uputama. Svejedno Vas molimo da Real Feel kondome bez lateksa sa serijskim brojem LOT 1000427067 vratite te da ih prestanete koristiti.

 

6. Alergičan sam na lateks. Koje druge kondome mogu koristiti?

Na tržištu se nalazi mnoštvo kondoma bez lateksa. Opozvali smo samo jednu određenu seriju Real Feel kondoma bez lateksa. Svi ostali Real Feel kondomi bez lateksa su sigurni ako se koriste prema uputama.

 

7. Kako mogu vratiti kondome? Što dobijem u zamjenu?

Rado ćemo Vam dati puni povrat za cijenu originalnog pakiranja. Neiskorištene Durex Real Feel kondome bez lateksa sa serijskim brojem LOT 1000427067 vratite i dobit ćete potpuni povrat novca za cijenu originalnog pakiranja. Za informacije o vraćanju kondoma te povratu novca molimo da nazovete službu za korisnike na broj 01 60 62 555. 

 

Posljednja izmjena: 27.07.2018.