Durexova kvaliteta

Durex ima više od 80 godina iskustva u proizvodnji kondoma. Stoga možemo reći da je baš svaki od njih rezultat iskušanog i ispitanog procesa. 

Počnimo s osnovama. Svi su naši kondomi sačinjeni samo od najkvalitetnijih sirovina. Nadalje, svaki je elektronski ispitan, a uzorci iz svake serije također se napuhuju zrakom kako bi se ispitala njihova izdržljivost.

U tom "testu pucanja zbog napuhivanja zrakom", međunarodni standardi zahtijevaju da kondom zaprimi 18 litara zraka. Durexov se kondom u većini slučajeva rastegne toliko da može zaprimiti 40 litara zraka bez pucanja. To je samo jedan od primjera toga kako ne samo da ispunjavamo svjetske standarde o kvaliteti, nego ih i premašujemo.

Uzorci kondoma također se pune vodom kako bi se provjerilo da ne cure. Kako bismo bili u sigurni, mjesečno provodimo otprilike dva milijuna vodenih testova.

Sve su vrste kondoma također dermatološki ispitane.

Svaki pojedini kondom se ispituje prije stavljanja na tržište kako bi se potvrdilo da nema rupa.

Osim što podižemo letvicu u testiranju proizvoda, također neprestano poduzimamo istraživačke projekte, tražeći nove načine da poboljšamo proizvode ili bilježeći nove trendove u seksualnom ponašanju koji mogu dovesti do sasvim novih proizvodnih područja.

To znači da smo prikupili čitav rudnik informacija kojima se redovito služe i ministarstva zdravlja, bolnice, znanstvenici, profesori te druga tijela odgovorna za seksualno zdravlje. 

Najbolji procesi kojima se proizvode najbolji proizvodi, potpomognuti najmudrijim načinom razmišljanja - to je razlog zašto milijuni ljudi u svijetu svakoga dana vjeruju Durexu.