Invisible

Naš najtanji
kondom ikad

POGLEDAJTE REKLAMU

TANJI OD
VLASI KOSE*

KLIKNITE DA SAZNATE VIŠE

 

*Prosječne vlasi kose debljine 0,075 mm

EKSTRA LUBRICIRAN

  • Ekstra tanak za ekstra bliskost
  • Proziran i dodatno lubriciran
  • 100 % elektronički ispitan

Durex Invisible – naš najtanji kondom ikad

10 savjeta za fantastičnu osjetljivost

1. VRTULJAK POLJUBACA

Ovo je jednostavna predigra koja vam omogućava naizmjenično preuzimanje kontrole, dok se istovremeno poigravate raznim površinama kako biste pojačali osjetljivost na dodir.

Dok oboje stojite - bez gornjeg dijela odjeće, goli ili samo u donjem rublju - žena treba otpočeti ljubeći svog partnera, istovremeno ga nježno gurajući unatrag prema nekoj površini ili zidu.

Nakon nekog vremena, treba se zavrtjeti „vrtuljak poljubaca“: okrenite se tako da je sad on taj koji kontrolira ljubljenje. Zaokrećite se ponovo svakih par minuta i neka vam cilj bude svaki put prikovati partnerova leđa na drugu, novu površinu kao je što hladan prozor, pa onda plišani zastori. To će pobuditi živce u ramenima i kralježnici.

 

2. SLAST MALINA

Nemojte ograničavati nemedicinske balzame i meleme samo na usne – oni također fantastično djeluju i na bradavicama.

Nanošenje male količine balzama za usne od jagodičastog voća na bradavice će ih navlažiti, intenzivirati njihovu boju, a imat će sjajan okus za vašeg partnera. Možete pokušati i crtati

krugove oko bradavica s nemedicinskim balzamom za usne na bazi metvice radi osjećaja hlađenja.

Ne zaboravite da vibratori ne služe isključivo za uporabu na području genitalija. Ako vi ili vaš partner/partnerica imate osjetljive bradavice, pokušajte ih izazivati malim vibratorom s vrhom u obliku metka, kao što je Durex Play Delight, namijenjenim za stimulaciju po točkama zbog dodatnog pojačanja osjetljivosti.

 

3. BROJANJE I POKRIVANJE U PARU

„Invisible“ je Durexov najtanji kondom do sad, od prirodnog lateksa, što vam pomaže maksimizirati osjetljivost. Kako biste uzbuđenje pojačali još više, zašto ne probati staviti jedan zajedno?

Muškarac treba kleknuti na krevet, a partnerica klečati iza njega. Nakon provjere je li kondom dobro pozicioniran, kad ga on počne navlačiti, ona ga može obgrliti rukama oko bokova i pomoći namjestiti.

Druga opcija je pokušati sasvim polako brojati do deset dok se stavlja Durex Invisible i zabraniti svom ljubavniku da vas dodirne sve dok ne stignete do dvoznamenkastog broja – može samo gledati. Ova kratka pauza dok se navlači kondom je način za aktivno pojačavanje iščekivanja i stvaranje momenta slatkih muka izazivanja.

 

4. IZAZIVAČKO MAŽENJE TRBUHA

Kažu da je trbuh muškarca put do njegovog srca – ali jeste li znali da masiranje njegovog trbuha tijekom seksa može pojačati i osjetljivost njegovih dijelova? A da to isto može važiti i za žene?

Pokušajte dlanovima maziti partnerov trbuh tijekom snošaja dok ste gore. Počnite stavljanjem ruke odmah iznad pubične kosti i zatim je pomičite prema gore, preko pupka, prije nego što ponovo počnete na dnu trbuha.

Neka vam pokreti budu glatki, ali prilično čvrsti. Njima će se lagano povlačiti koža područja zdjelice što će je napraviti zategnutijom i osjetljivijom. Ponavljajući pokreti povlačenja prema gore mogu dovesti do klimaksa.

 

5. RUKA POMOĆI

Testisi muškaraca su nevjerojatno osjetljivi, stoga eksperimentirajte s pokretima obuhvaćanja i povlačenja prema dolje, sve radeći polako i nježno. Izbjegavajte pritisak ili stiskanje osim ako vam partner izričito ne kaže da uživa u tome.

Primijetit ćete da postoji „spoj“ ili „linija“ koja ide središtem skrotuma – lagano povlačenje gore-dolje prstom cijelom duljinom može izazvati osjećaj kao iz snova. Pored toga što ćete mu pružiti delikatnu vrstu novog uzbuđenja, to će ojačati povjerenje između vas.

Obratite pozornost na reakcije svog partnera dok ga dodirujete. Možete zatražiti od njega da ocijeni koliko je intenzivan osjećaj svake radnje, na skali od 1 do 5. Imati otvorenu komunikaciju neprocjenjiva je vještina spavaće sobe, a može se primijeniti na sve vrste eksperimenata!

6. DAŠAK SVJEŽEG ZRAKA...

ŚSvjesno fokusiranje na zrak koji ulazi i izlazi iz pluća može biti ključan za nevjerojatan seks. Obraćanje pozornosti na vaše vlastite uzorke disanja može uvelike podići razinu osjetljivosti vašeg tijela i intenziteta orgazama.

Kako biste došli u pravi mentalni sklop i pobrinuli se da ste oboje svjesni disanja tijekom seksa, vi i vaš partner/partnerica trebate sjediti ili ležati licem okrenuti jedno prema drugom, oboje dišući duboko, iz trbuha. To pomaže smanjivanju stresa, pomaže pri opuštanju i unosi više kisika u krvotok, što pomaže postizanju orgazma.

Pokušajte stalno disati duboko i svjesno tijekom seksa. Eksperimentirajte bilo da udišete i izdišete kroz nos ili usta i provjerite mijenja li brže ili sporije disanje stupanj uzbuđenja u području zdjelice.

 

7. I IZVRSNI IZDISAJI

Vratite se natrag predigri i počnite je samo disanjem kao čulnim alatom za stimuliranje tijela vašeg partnera/partnerice. To će ga potaknuti na potpunu koncentraciju na i najmanji suptilan osjećaj, potpuno pobuđujući osjetljivost njegove/njene kože.

Položite svog partnera bez ikakve odjeće na krevet i rastvorenim usnama prelazite preko njegovog/njenog tijela. Polako izdišite, ali malo jače nego inače tako da može osjetiti vrelinu svakog daha na koži, a istovremeno vodite računa da nikada ne napravite nikakav kontakt s kožom. Slijedite zakrivljenost vrata i ramena, idite gore-dolje duž nogu i duž kralježnice.

Kombinirajte igru crtajući „mapu s blagom“ na koži partnera/partnerice pomoću Durex Play lubrikanta i slijedite je svojim dahom. Uzbuđenje izazvano tim gelom se još više pojačava protokom zraka.

 

8. ŠPIL ZA STIL

Povećavanje senzitiviteta u spavaćoj sobi nije samo pojačavanje fizičkog uzbuđenja – bitno je i biti osjetljiv prema potrebama partnera, osjećajima, ukusima i emocijama.

Balansiranje davanja i uzimanja tijekom snošaja je ključni dio zdravog odnosa i osigurava da se oba partnera osjećaju paženima, ispunjenima i cijenjenima, te osigurava da je njihov partner iskreno osjetljiv prema osjećajima i potrebama onog drugog.

Zanimljiv i bezbrižan način osiguravanja da ste podjednako zadovoljni je da obje strane čuvaju po dio špila igraćih karata: jedno od vas karo, a drugo trefove. Svaki put kad vas partner zadovolji, dajte mu kartu. Ako na kraju svakog mjeseca jedno od vas ima mnogo više karata od drugog, možda je vrijeme za razgovor o tome kako bi partner koji više daje mogao biti zadovoljen.

 

9. UŠUŠKAJ ME

Postoji poznat (i odličan) trik da tijekom seksa ispod ženske stražnjice podvučete jastuk kako biste joj pomogli da podigne kukove i zdjelicu pod kutom pod kojim se izvrsno osjeća kontakt.

Idite i korak dalje koristeći jastuk s teksturiranom jastučnicom, isprobajte glatki saten, lažno krzno, a za odvažne čak i PVC. Investiranje u različite perive jastučnice je brz, jednostavan i po budžet dobar način za igranje u krevetu s različitim materijalima i teksturama.

Također možete uvući Durex Play Pure Fantasy vibrator ispod tkanine jastučnice kako biste napravili novu, meku, zujeću igračku koju ona može „jahati“ svojim bedrima ili leći na nju radi dodatne stimulacije.

 

10. UMJESTO NA „69“ SAD NA DOBITNU KOMBINACIJU „64“

Vrijeme je za rekapitulaciju klasične poze „69“ i isprobavanja praktičnije „64“. Jedan partner leži na leđima, a drugi opkorači njegov torzo, licem okrenutim od partnera, koljena položenih s obje strane partnera koji leži.

Gornji partner se zatim nagne radi pružanja oralnog seksa, istovremeno izdižući stražnjicu u vis; njegova leđa i bedra oblikuju slovo „V“, dok potkoljenice ostaju ravno na krevetu – pomalo kao broj 4 nagnut naprijed.

U pozi „64“ donji partner treba koristiti ruke (ili vibrator) za maženje partnerove stražnje strane. To mu omogućava pristup nekim vrlo osjetljivim zonama tijela, izazivajući nove uzbudljive osjete.