Breadcrumbs

Žena na ženu

Osnove lezbijskog seksa

Zlatno pravilo lezbijskog seksa ne postoji, jednako kao ni heteroseksualnog. Želje se razlikuju, no razumijevanje osnova pomoći će vam da ostvarite najugodnije doživljaje koje ste ikada iskusili.

 1. Nemojte pretpostavljati. Svaka je žena drugačija. Neke vole manualnu stimulaciju, nekima se više sviđa oralno zadovoljavanje, neke vole igračke(uključujući one koje se pričvršćuju remenjem), a neke vole sve. Samo zato što vi nešto volite, ne znači da jednako misli i vaša partnerica, stoga komunicirajte i istražujte zajedno.
   
 2. Igrajte na sigurno. Prenošenje spolno prenosivih bolesti oralnih putem je u porastu pa se koristite dentalnom pregradom (četvrtasti komad lateksa) sve dok se obje ne testirate. SPB se mogu prenositi preko igračaka pa upotrebljavajte kondome na igračkama koje dijelite.

 3. Budite seksi. Siguran seks ne mora biti dosadan. Na igračkama isprobajte kondome s naborima, ispupčenjima ili drugom vrstom stimulacije kako biste unijeli dašak promjene. Osim običnih, mogu se nabaviti i dentalne pregrade s raznim okusima.
     
 4. Igrajte se. Isprobajte prsten za užitak na umjetnom penisu kako biste povećali stimulaciju klitorisa. Upotrijebite vibrirajući mini-penis prilikom oralnog zadovoljavanja ili se jednostavno preodjenite. Uvodite promjene kako biste održali vezu svježom!

 5. Budite samopouzdani. Većina je žena zabrinuta zbog izgleda svog tijela, ali ako se žena s vama želi upustiti u intimne odnose, to znači da joj se sviđa ono što vidi. Budite ponosni na to kako izgledate i uživajte u načinu na koji vas promatra.

 6. Želite proširiti svoj oralni repertoar? Pokušajte s pristupom iz drugačijeg kuta – tako možete sasvim promijeniti osjećaj.

 7. Koristite se lubrikantom. Lubrikant je izvrstan za masažu i ručno zadovoljavanje, ali je također neophodan ako želite iskušati analne igrice.

 8. Istražujte različite tehnike igre. Isprobajte različite oralne tehnike i načine na koje rukama možete zadovoljiti svoju ljubavnicu.

 9. Masturbirajte jedna pred drugom. Na taj ćete način otkriti u čemu obje uživate.

 10. Budite svjesni svojih ograničenja. Bit seksa nije izdržljivost. Ako partnerica predloži nešto od čega zazirete, budite iskreni. Rukama navodite partnericu i kontrolirajte brzinu pri prvim istraživanjima.
Pokušajte s pristupom iz drugačijeg kuta – tako možete sasvim promijeniti doživljaj