Breadcrumbs

Vrijeme igre za odrasle

Zajednička uporaba igračaka.

Seksualne igračke danas su, više nego ikada, prisutne u spavaćim sobama, ali nekima je i sama pomisao na njihovu uporabu prijeteća. Muškarci vibrator mogu smatrati svojom konkurencijom. Žene se mogu osjećati sramežljivo zbog fokusiranja na vlastito zadovoljstvo. No igračke mogu produbiti intimnost, ubrzati uzbuđivanje žene (pod pretpostavkom da voli vibracije, jer ne uživaju sve u njima) i pomoći u zatvaranju „razmaka između orgazama“ - ako muškarac dostiže vrhunac brže od žene.

Vibratori. Postoje u svim mogućim oblicima i veličinama, a razlikuju se i po razini buke te po snazi. Ako su vam igračke nove, počnite s najnižom brzinom – možda će vam trebati vremena da se naviknete na vibracije. Durex Pure Fantasy oblikovan je da pomaže u stimulaciji G-točke. Durexov Play Bullet je malen i tih, zbog čega je idealan za diskretnu igru.

Umjetni penisi. Ne vibriraju, uglavnom su falusnog oblika i većina ih se može pričvrstiti remenjem za tijelo radi penetracije. Neki imaju i vakumske čašice pa se mogu upotrebljavati u kadi ili tuš-kabini.

Prsteni za užitak. Također poznati pod nazivom ljubavni prsteni ili prsteni za penis, napravljeni su od gume ili silikona i pomažu zadržati krv u penisu, čime se produžuje trajanje i snaga muške erekcije. Sofisticiraniji modeli opremljeni su i vibrirajućim metkom, npr. Durex Play Vibrations, Little Devil i Ultra Rings.

Vibratori za prst. Osmišljeni su za manualne igrice - namještaju se na prst i može ih se upotrijebiti za precizno ciljani užitak. Durex Play Touch može se upotrijebiti s partnerom ili bez njega, a jednako je dobar za muškarce i žene. Probajte prstom prijeći preko partnerove međice ili bradavica dok ga oralno zadovoljavate kako biste ga dodatno uzbudili.

Čepovi za anus. Namijenjeni su analnom odnosu, a imaju zvonastu bazu ili vrpcu kako bi ih se lakše izvadilo. Za analni odnos nemojte nikada upotrebljavati ništa što tome nije namijenjeno.

Korice za masturbaciju. Osmišljene su da povećaju užitak manualne igre za muškarce. Neke imaju otvoreni kraj zbog čega ih je lakše upotrebljavati s partnerom, jer se mogu kombinirati s oralnim zadovoljavanjem za nadnaravni doživljaj. Neki modeli imaju zatvoreni kraj čime se povećava usisna snaga. Isprobajte razne vrste kako biste zaključili koja vas najviše uzbuđuje.

Svakog se dana stvaraju nove vrste igračaka. Možete ih kupovati zajedno preko interneta, birajući one koje se sviđaju i vama i partneru. Takav vas doživljaj može i povezati, a da ne spominjemo da ćete jutarnju dostavu poštanskih pošiljki dočekivati s osmijehom.

Igračke mogu pomoći u zatvaranju „razmaka između orgazama“, ako muškarac brže dostiže vrhunac od žene.