Breadcrumbs

Veliki prasak

Kako sjajno oralno zadovoljiti partnera?

Vrlo će malo muškaraca odbiti ponudu da ga oralno zadovoljite, bez obzira na to koliko se vi smatrali neiskusnima. Sve dok su oštri nokti, gruba koža i zubi na sigurnoj udaljenosti od dijela tijela koji je u igri, sigurno ćete osjetiti toplu dobrodošlicu. No postoje načini na koje možete poboljšati svoju tehniku i održavati je svježom.

Kao prvo, zapamtite da su za dobar oralni seks ruke jednako važne kao i usta. Pomoći će i ako sve održavate dobro podmazanim - pored kreveta držite vodu kako biste mogli utažiti žeđ tijekom odnosa i uložite u lubrikant s okusom. Ne samo što će pomoći vašim rukama da lakše klize po njemu, nego će i oralno zadovoljavanje učiniti lakšim.

Oralni prijenos spolno prenosivih bolesti (SPB) (uključujući gonoreju i sifilis) je u porastu pa se za oralni seks koristite kondomima, osim ako se oboje niste testirali.    

Brzina, dubina i kretnje, odredit će kvalitetu oralnog seksa. Počnite polagano i postupno ubrzavajte, promatrajući koja brzina potiče najbolju reakciju. Porno-industrija obično prikazuje grubi i brzi odnos, ali dobro će proći i senzualniji pristup. Neki muškarci vole da ubrzate pokrete kako se približava vrhunac. Slijedite pokrete njegovih kukova, jer će vam to pomoći da odredite prikladnu brzinu.

Recite partneru da ne drži ruke na vašoj glavi (osim ako to volite). Ako vi određujete brzinu, veća je vjerojatnost da će vama biti ugodno. Ako vas brine mogućnost da bi vas mogao tjerati na povraćanje, Felacio možete vježbati na (opranoj) tikvici kako biste se naviknuli. Možete također isprobati i različite položaje – na primjer, da ležite na leđima s glavom zabačenom preko ruba kreveta, zbog čega će dublje prodiranje biti ugodnije.

I ne zaboravite pustiti ruke da lutaju. Mnogi muškarci vole da im se miluju testisi, neki uživaju u stimulaciji bradavica, a drugi prostate. Mijenjajte položaje kako biste dosegnuli dijelove od kojih će uzviknuti: 'Oh!'

Mijenjajte položaje kako biste dosegli dijelove od kojih će uzviknuti: 'oh!'