Breadcrumbs

Uzburkajte stvari

Dodajte nešto novo starim pozama.

Većina parova vodi ljubav u samo tri različite poze, zbog čega možete zapasti u rutinu. Ovi jednostavni trikovi pomoći će vam da unesete živost u vaše omiljene stare poze. Čak i mala promjena može biti dovoljna da vas potakne i na akrobatske eksperimente.

  1. Promijenite mjesto. Čak i misionarski položaj u seksu može biti mnogi pustolovniji ako ga izvodite na kuhinjskom stolu. Na različitim komadima namještaja vaše će tijelo zauzimati drugačije položaje pa ćete lakše doseći nove erogene zone. Istraživanje postaje jednostavno.
  2. Koristite se jastucima za vrijeme seksa. Stavite ih pod ženine kukove ili stražnjicu u misionarskom položaju kako biste penetraciju učinili dubljom, pod njezine grudi u psećoj pozi kako bi imala čvršće uporište ili ih namjestite ispod kukova muškarca kad je žena gore kako biste mu pomogli da dođe do G-točke.

  3. Kad vodite ljubav tako da je partnerica na vama, obavijte joj kukove kravatom i držite oba kraja. Tako je možete privući prema dolje dok se ona pomiče - time će se pojačati stimulacija klitorisa trljanjem o partnerovu stidnu kost i povećati dubina penetracije.

  4. Iskušajte nove obrasce penetracije. Pokušajte ući tri puta duboko i tri puta plitko ili deset puta plitko i pet puta duboko. Eksperimentirajte s različitim ritmovima dok ne otkrijete onaj koji vam odgovara.

  5. Vodite ljubav ispred ogledala. Bez obzira na pozu, to što možete gledati jedno drugo u oči, a i sebe za vrijeme čina, može biti uzbuđujuće. I naravno, možete odabrati pozu u kojoj ćete imati najbolji pogled.

  6. Budite vlažniji. Prije seksa nanesite lubrikant na partnerovo tijelo, a zatim samo gledajte kako će i on vas učiniti vlažnijima.

  7. Povežite si oči za vrijeme seksa. To što ne vidite što slijedi može pojačati seksualno uzbuđenje. Mijenjajte se tako da oboje iskusite kako djeluje.

  8. Upotrijebite vibrirajući prsten. Erekcija će kod muškaraca dulje trajati, a žena će lakše doživjeti vrhunac ako joj odgovaraju vibracije.

  9. Koristite kondome Mutual Pleasure. Napravljeni su tako da njega uspore, a nju ubrzaju.

  10. Koristite vibrirajući metak za stimulaciju klitorisa. Njime se osobito lako koristiti kod psećeg stila, a pomoći će i partnerici da lakše postigne vrhunac u toj pozi.
Eksperimentirajte s različitim ritmovima dok ne otkrijete koji vam odgovara.