Breadcrumbs

Toksične igračke

Odabir sigurne i seksi igračke.

Seksualne igračke mogu biti sjajan način da začinite seksualni život, ali svaki proizvod na akciji nije nužno siguran. Evo na što trebate obratiti pozornost.

  1. Materijal. Igračke mogu biti načinjene od različitih materijala, uključujući drvo, kristal, pleksiglas i lateks. Međutim, određene vrste plastike sadrže ftalate. Iako je njihovo istraživanje još uvijek u ranim fazama, ftalati se povezuju s reproduktivnim poremećajima i određenim tipovima karcinoma. Igrajte na sigurno i odaberite igračku koja ne sadrži ftalate. Silikon je sjajan materijal koji se zagrijava na tjelesnu temperaturu i siguran je za tijelo. Ako imate staru, omiljenu igračku i mislite da sadrži ftalate, stavite kondom na igračku kako biste se zaštitili od toksičnih kemikalija.

  2. Oblik. Igračke dolaze u mnogim oblicima, od falusnih do „noviteta“. Odaberite igračku prema njenoj namjeni. Provjerite ambalažu za upozorenja poput „samo za vanjsku upotrebu“ i slijedite te smjernice. Ako eksperimentirate s analnom igrom, upotrebljavajte samo igračke namijenjene tome i pobrinite se da dolaze s uzicom ili da imaju široku bazu za lakše vađenje. Igračku ravnih stijenki možda nećete moći izvaditi, a to znači odlazak u bolnicu koji je ipak bolje izbjeći.

  3. Veličina. Vibratori u obliku metka osmišljeni su samo za vanjsku upotrebu i nemojte ih umetati u tijelo, jer ih možda nećete moći izvaditi. Ako ćete umetati vibrator ili umjetni penis, pazite da ga možete čvrsto primiti i držati u ruci cijelo vrijeme. Isto tako, ako mislite da igračka izgleda preveliko, nemojte je pod svaku cijenu umetati cijelu. Pretjerivanje može dovesti do ozlijede, nadraživanja i nelagode. Veće nije uvijek bolje.
Igrajte na sigurno i odaberite igračku koja ne sadrži ftalate