Breadcrumbs

Stvari koje će vam izmamiti uzdahe

Odabir prve seksualne igračke.

Igračke su sve češći dio seksualnog života ljudi. Izvrsne su kao pomoć za otkrivanje erogenih zona, a mogu dodati i novu dimenziju predigri. U trenutku odabira prve igračke, izbor vas može uplašiti, čak i ako dobro poznajete smjernice za sigurnu uporabu. Ovi će vam savjeti pomoći da vam odabir prve igračke bude lakši. 

  1. Vibracija. Neki vole vibraciju, drugima je taj osjećaj isprva neobičan, ali im se naposljetku svidi, dok neke ostavlja ravnodušnima. Sve dok je ne isprobate, nećete znati kojoj kategoriji pripadate. No krenite s nježnom vibracijom, jer intenzivnije mogu neugodno iznenaditi. Osnovni vibrirajući metak sjajna je igračka za početnike. Na početku ga namjestite na najmanju brzinu - ako vam uzrokuje trnce, postavite pod njega ruku ili se njime koristite preko plahte. Ako više volite jače strujanje, samo povećajte brzinu.

  2. Veličina. Odaberite veličinu koja vas neće preplašiti. Igračke su obično čvršće i gušće od prave stvari, pa se nemojte iznenaditi ako vam se igračka koja je iste veličine kao penis vašega partnera učini prevelikom.

  3. Napajanje. Igračke mogu biti pokretane baterijama, mogu se puniti na struju ili čak na solarno napajanje. Provjerite način napajanja prije nego što je kupite, kako ne biste zaglavili s nekom za koju su potrebne baterije koje se teško pronalaze.

  4. Diskrecija. Prirodno je da budete sramežljivi zbog uporabe igračke, osobito ako ste u tome novi. Odabir tiše igračke može vam pomoći u ublažavanju neugode. A danas ih možete nabaviti na mnogim mjestima – preko interneta ili u specijaliziranim trgovinama. Zašto ne biste počeli skromnije - prstenom, masažerom ili mini vibratorom? To su sjajne igračke za početničke parove koji žele isprobati vodu prije nego što u nju zarone.
Ako vam uzrokuje trnce, postavite pod njega ruku ili se njime koristite preko plahte.