Breadcrumbs

Prst užitka…

Manualni seks za nju.

Ručna stimulacija je često nešto što se događa samo u prvim danima veze, prije nego što na scenu stupe oralni ili penetracijski seks, no rukama se žena može zadovoljiti na mnoge načine. Manualna je igra sigurna jer ne dolazi do razmjene tekućina (pod pretpostavkom da na rukama nemate ranice – ako imate, nosite rukavice od lateksa) pa je izvrstan način da naučite više o tijelu vaše partnerice.

Svaka je žena različita, ali većina ih masturbira pa će vjerojatno točno znati što ih uzbuđuje. Zamolite svoju partnericu da masturbira pred vama kako biste vidjeli što voli. Stavite svoju ruku na njezinu da osjetite način na koji savija ruku, koliko je brzo pomiče te koliko je snažan pritisak i na kojim mjestima. Ako je u pokazivanju priječi sramežljivost, sami krenite u istraživanje. Ne koristite samo jednu ruku - drugom joj milujte grudi ili bedra ili se prstima jedne ruke usredotočite na klitoris, a prstima druge na penetraciju. Počnite s jednim prstom i dodajte ih više kada se ona uzbudi ili od vas to zatraži. Uz pomoć lubrikanta, vaši će prsti lakše kliziti i penetracija će biti lakša (ako joj se to više sviđa od same stimulacije klitorisa).

Klitoris se pruža mnogo dalje od malog "gumba" kakvim ga mnogi smatraju i može ga se stimulirati tako da se Venerin brežuljak obuhvati savijenom šakom koja se potom nježno ljulja. Druge tehnike uključuju:

  1. širenje stidnih usana jednom rukom, s donjim dijelom dlana na klitorisu, dok se prstima druge ruke penetrira  

  2. klizanje prstima u obliku slova V uz i niz klitoris

  3. lupkanje mekim jastučićima vrhova prstiju po Venerinom brežuljku i klitorisu

  4. kruženje vršcima prstiju po klitorisu dok se ruka kreće prema dolje

Eksperimentirajte s različitim tehnikama, brzinama i pritiscima kako biste vidjeli što najbolje djeluje, ali vodite računa o tome da počnete polagano, a potom pojačavate stimulaciju, jer klitoris može biti izrazito osjetljiv. Zadovoljavanje žene prstima nije samo dio predigre.

To može biti sjajan način da joj pokažete koliko je volite zadovoljavati - lagan način da je zadovoljite kada vi niste raspoloženi za seks, a može biti i korisno ako vi svršite prvi prilikom seksa i ne želite je ostaviti nezadovoljenu.

Vodite računa o tome da počnete polagano, a potom pojačavate stimulaciju – klitoris može biti izrazito osjetljiv.