Breadcrumbs

Prionite na posao

Vrhunski oralni seks!

Oralni seks visoko je rangiran u anketama u kojima se žene ispituje o najboljim načinima da dostignu vrhunac. Zbog toga ćete usavršavanjem oralnih vještina svoju ljubavnicu učiniti vrlo sretnom.

Osnovno je pravilo da sve držite dobro podmazano. Pored kreveta držite vodu kako biste mogli utažiti žeđ tijekom odnosa i uložite u lubrikant s okusom. Pomoći će vašim rukama da lakše klize po njoj dok istražujete jezikom, ali može dodati i ekstra uzbuđenje ako se odlučite za lubrikant s voćnim okusom.

Oralni prijenos spolno prenosivih bolesti (SPB) (uključujući gonoreju i sifilis) je u porastu pa se za oralni seks koristite kondomima (preporučujemo one s okusom), osim ako se oboje niste testirali.    

Ljubite je niz tijelo ili uz bedra, tako da se prigne prema vama. Ako povećate napetost, njezin vrhunac bit će još intenzivniji.

Počnite polagano i postupno povećavajte brzinu i intenzitet sisanja. Svaka je žena drugačija. Nekima se sviđa brzina, neke to vole polagano, neke su super osjetljive, dok je drugima potrebno mnogo stimulacije da bi svršile. Upitajte svoju partnericu što voli ili, ako ste previše sramežljivi, slijedite govor njenog tijela. Ako gura svoje kukove prema vama, vrlo je vjerojatno da uživa u onome što radite.

Što više istražujete, veći su izgledi da ćete pogoditi njezine vruće točke. Kod nekih je žena jedna strana velikih usana osjetljivija od druge pa pokušajte s obje da vidite u čemu uživa više.

Ako baš ne reagira na stimulaciju klitorisa, lagano pritisnite stidnu kost kako biste povukli kožnu "kapicu" klitorisa (nalik muškom prepuciju). Time ćete otkriti izuzetno osjetljiv vršak – ali počnite vrlo nježno jer može biti vrlo bolno ako krenete previše entuzijastično. Ako se služite donjom stranom jezika, bit ćete mnogo nježniji nego ako to činite vrhom jezika.

Za izvrstan oralni seks jednako su važne ruke kao i usta. Umetnite prst u nju da stimulirateG-točku dok partnericu stimulirate jezikom. Razdvojite je prstima. Držite joj klitoris dok ga ližete ili pustite da ona navodi vaše pokrete tako što će položiti ruku na vašu.

Neka i ona vidi koliko u tome uživate. Mnoge su žene nesigurne po pitanju oralnog seksa - ako zna da uživate u njenu okusu, imat će više samopouzdanja, što samo može dovesti do boljeg seksa za oboje.

Što više istražujete, veći su izgledi da ćete pogoditi njezine vruće točke.