Breadcrumbs

Prava osoba za jednu noć

Pravila usputnog seksa.

Veze znaju biti sjajne, ali ponekad niste u toj životnoj fazi. Možda se želite usredotočiti na posao, hobije i prijatelje. Možda se ne želite vezati ili se samo želite zabaviti na odmoru. Seks ne mora dolaziti s obvezama, ali puno je zabavniji ako malo promislite o tome što radite.

  1. Zaštitite se. Svaki novi partner znači novi rizik za vaše zdravlje. Ako ne upotrebljavate kondom, možete očekivati nevolje (a možda i bebu). Upamtite, oralni seks također nosi rizik od spolno prenosivih bolesti.

  2. Promatrajte i učite. Provjerite postoje li drugi znakovi spolno prenosivih bolesti poput upale, ranica ili boli pri spolnom odnosu. Kondomi vas ne štite od svih spolno prenosivih bolesti pa morate mućnuti glavom prije nego što se upustite u seks. Ako niste sigurni, ne stupajte u spolni odnos.

  3. Redovito se testirajte. Mnoge spolno prenosive bolesti nemaju simptome i testiranje je jedini način na koji možete provjeriti da niste zaraženi.

  4. Navucite emocionalni kondom. Usputni seks vjerojatno vas neće zadovoljiti ako vam je cilj da se osjećate voljeno ili da dobijete više samopouzdanja. Na kraju krajeva, možete si sami pružiti orgazam bez ikakve emotivne boli. Upustite se u usputan seks samo ako vas to neće uznemiriti!

  5. Zaštitite svoj ugled. Ako se odlučite upustiti u usputan seks, neke osobe će vas zbog toga osuđivati. Razmislite o tome kome govorite o svom životnom stilu, ali poslušajte prijatelje ako izraze zabrinutost zbog vašeg ponašanja.

  6. Pazite na sigurnost. Odlazak kući sa strancima nosi određene rizike. Pobrinite se da vaš prijatelj zna kamo idete, s kime i kada ćete se vratiti. I ne pozivajte strance u svoj dom! U suprotnom, ujutro možete otkriti da vam je nestao telefon – ili nešto još gore.

  7. Budite iskreni. Laganje, kako biste nekoga odveli u krevet, nije fer i može stvoriti probleme. Možda će patiti vaš ugled, možda bivši ljubavnik, ali laganje zbog seksa uvijek završava loše.

  8. Birajte pažljivo. Ako nekoga poznajete, veća je vjerojatnost da će između vas postojati povjerenje, naklonost i poštovanje – a to vodi boljem seksu. Nemojte se upuštati u usputni seks s nekime tko je zaljubljen u vas – to nije fer prema njemu!

  9. Poštujte ljubavnika. Bit usputnog seksa je da se obje strane zabave. Pobrinite se da druga osoba iz tog odnosa dobije isto što i vi.

  10. Poštujte sebe. Upustite se u usputni seks samo ako istovremeno možete održati zdravu razinu samopoštovanja. Poslije zdravog seksa se ne osjećate loše - ako se osjećate loše, možda takav seks nije za vas!
Bit usputnog seksa jest taj da se obje strane zabave. Pobrinite se da druga osoba iz tog odnosa dobije isto ono što i vi.