Breadcrumbs

Pleasure gelovi: više od lubrikacije

Gelovi i lubrikanti poboljšavaju seks na više načina. Smanjuju trenje i čine da sve ide glatko i s puno više zabave. Neki gelovi mogu pružiti dodatne osjećaje, kao što su grijanje, hlađenje ili trnci pa lubrikacija zaista može dodati uzbuđenje za vrijeme igre.

Pogledajte naš vodič kroz lubrikante i gelove.

Pregled

Lubrikacija je važan dio seksualnog kontakta. Poboljšava zadovoljstvo te štiti osjetljive dijelove tijela. Vagina proizvodi vlastitu vlažnost pri uzbuđenju, ali ponekad je potrebno dodatno podmazivanje. Gelovi se mogu koristiti i za analni seks, ali seks može biti više od penetracije pa “pleasure gelovi” ne samo da olakšavaju seks, već pružaju i potpuno nov osjećaj koji će promijeniti način razmišljanja o seksu.

 

Istražujući nove pristupe, kao što je dodirivanje partnera navlaženim prstima, stvoriti ćete nove intenzivne osjećaje i podići seks na potpuno novu razinu.

Puni raspon

Kada odete u kupovinu pleasure gelova, bit ćete zasigurno iznenađeni velikim izborom. Mnogo različitih varijanti vas može lako zbuniti. Lubrikanti dolaze u tri oblika - na bazi vode, ulja i silikona. Lubrikanti na bazi vode su najčešći i mogu se upotrebljavati s kondomom. Lubrikanti na bazi ulja daju osjećaj veće glatkoće, ali se ne mogu upotrebljavati s kondomima. Upotpunite doživljaj odabirom gela koji grije, hladi ili ima različit okus. Svi oni predstavljaju dodatan začin u spavaćoj sobi, tako da ćete se zabaviti isprobavajući ih kako biste saznali koji vam odgovara.

Koristi spavaće sobe

Isprobavanje novih stvari, poput lubrikanata i gelova, može vam se činiti zastrašujuće, ali ako usporite i zabavite se, pronaći ćete novo i uzbudljivo zadovoljstvo, jer lubrikanti i gelovi poboljšavaju raspoloženje te pružaju veću intimnost.

Stavili smo na listu neke od zadivljujućih pleasure gelova kako biste mogli izabrati onaj koji odgovara upravo vama.

  1. Veća udobnost. Tijekom dužeg odnosa, vi ili vaš partner možete osjetiti nelagodu. Nanošenje gela vraća vlažnost pa ga iskoristite kada postanete osjetljivi, kako bi vam pomogao nastaviti dalje.

  2. Veći intenzitet. Budući da pleasure gelovi mogu izazvati hlađenje ili zagrijavanje, zasigurno će oživiti vaš seksualni život. Pružaju veću razinu uživanja uz potpuno novi doživljaj.

  3. Smanjenje trenja. Smanjenjem trenja će se osjećaj tijekom seksa totalno promijeniti - možete uživati u raznim brzinama, pojačati pritisak i uživati u varijacijama (od sporog seksa sve do brzog i neobuzdanog).

  4. Novi okusi. Zadovoljavanje partnera ustima ne mora svakome biti ukusno, zato vam ovi gelovi sigurno mogu pomoći.

  5. Opuštanje. Gelovi su odlični za duge luksuzne masaže. Priuštite si vrijeme za opuštajuće senzualne masaže koje vas mogu uzbuditi i probuditi želju za dalje.