Breadcrumbs

Ovo se obično nikada ne događa

Uobičajene nesigurnosti kod muškaraca.

Svatko se u vezi nečega osjeća nesigurno, a "biti muškarčinom" ne znači da morate negirati svoje osjećaje. Prihvaćanje samog sebe daleko je veća odlika muškosti! Evo nekih najčešćih povoda za zabrinutost:

  1. Veličina penisa. Premalen? Prevelik? Shower (izgleda veliko u stanju mirovanja, ali ne naraste mnogo) ili grower (izgleda malen, ali naraste kada se uzbudi)? Veličina penisa može zauzeti mnogo više mjesta u glavi nego što bi trebala. Porno industrijaopsjednuta je veličinom, ali mali penis ne otežava seks. Zapravo, neke su seksualne radnje mnogo jednostavnije. Samo vodite računa o tome da nabavite kondom koji vam pristaje.

  2. Erekcija. Od neželjenih erekcija kada niste u seksualno uzbudljivoj prilici (ili kada doista jeste) do nedostatka ukrućenosti kada se želite igrati, erekcije mogu zadavati glavobolju. Ako vam održavanje "stava mirno" predstavlja problem, ne brinite. Možda vam tijelo tako govori da niste na pravom mjestu za seks ili je to samo jedna od dosadnih životnih neugoda. Partner koji vas poštuje neće vam to zamjeriti, iako ćete ga/ju morati malo uvjeriti u to da problem nije u privlačnosti. Naravno, ako vas brine previše ili premalo kretanja tamo dolje, neka vam ne bude neugodno posjetiti liječnika.

  3. Izvedba. Mnogi muškarci pretpostavljaju da je seks bolji ako traje dulje. Zapravo je važna kvaliteta, a ne kvantiteta. Umjesto da razmišljate o stvarima koje nisu seksi kako bi sve trajalo dulje, prethodno uzbudite svoju partnericu pa se tijekom seksa u potpunosti prepustite (ako zaista brzo svršite, kondomi Mutual Pleasure mogu vam pomoći).      
Veličina penisa može zauzeti mnogo više mjesta u glavi nego što bi trebala.