Breadcrumbs

Od XXX do ZZZ

Kako protiv dosade u seksu?

Jedno od najčešćih pisama čitatelja u kojima traže pomoć glasi: "Kako mogu održati iskru u svojem odnosu?" Dok bajke završavaju sa "živjeli su sretno do kraja života", u stvarnosti je mnogim parovima dugoročno teško održati strast. Isprobajte sljedeće tehnike i otjerajte dosadu.

  1. Nemojte zanemariti vlastite potrebe. Mnoge se osobe potpuno posvete vezi tako što na prvo mjesto stavljaju potrebe svog ljubavnika. Iako vam se to može učiniti čudnim, takvo što može ohladiti vašeg partnera koji će se osjećati uhvaćenim u zamku. Ako ste sretni, nezavisni i sigurni, bit ćete mnogo privlačniji!

  2. Trudite se oko svog ljubavnika. Na početku veze partneri se zavode. Nakon što ste osvojili partnerovo srce, lako ga je uzeti zdravo za gotovo. Zavodite ljubavnika hvalom te malim i brižljivo odabranim darovima, masažom stopala ili bilo čime zbog čega će se osjećati dobro.

  3. Budite aktivni. Gubitak libida često je povezan s načinom življenja. Vježbate li zajedno, ubrzat ćete krvotok i biti spremni za akciju.

  4. Budite zdravi. Loša prehrana, alkohol, opojna sredstva (legalna i nelegalna), nedostatak sna i općenito loše fizičko stanje smanjuju libido.

  5. Ljubite se. Većina veza počne s mnogo ljubljenja, ali to često s vremenom nestaje. Kada se ljubite, izlažete se partnerovim feromonima, molekulama koje utječu na spolnu privlačnost, što jako povećava želju.

  6. Pravite se važni. Razmazite svoje tijelo tako da budete njegovani kao i na prvim spojevima i ponosno ga pokažite u zavodljivom donjem rublju.

  7. Kombinirajte. Parovi obično na početku mnogo istražuju, ali kad otkriju ono što im odgovara, lako zaglave u rutini. Isprobajte nove položaje, igračke, različite tehnike predigre ili uvedite malo perverzija, a možete isprobati i sve zajedno.

  8. Zamijenite uloge. Mnogi se ustale u ulozi aktivnog ili pasivnog partnera. Zamijenite mjesta! Ako obično vi započinjete seks, potaknite ljubavnika da napravi prvi korak. Ako je vaš partner predvodnik u seksu, za promjenu navalite vi.

  9. Razgovarajte o fantazijama. Izvrstan seks uključuje mozak koliko i tijelo, pa ga zaposlite.

  10. Budite romantični. Seks i ljubav idu jedno s drugim. Što bolje poznajete ljubavnika, to ćete biti iskreniji po pitanju seksa. Imajte to na umu i seks će iz dana u dan biti sve bolji.
Isprobajte nove položaje, igračke, različite tehnike predigre ili uvedite malo perverzija