Breadcrumbs

Nemogući položaj?

Akrobatski položaji u seksu.

Iako dobri stari položaji, kao što su misionarski položaj ili pseći stil, mogu biti vrlo zabavni, ponekad je dobro uvesti kakvu promjenu. Isprobajte neke od ovih tjelesno zahtjevnijih novotarija kako biste malo začinili čitavu priču. No krenite polagano, osobito ako inače niste toliko aktivni - ne želite da vas ukoči u leđima ili da istegnete mišić. A kada završite, dobro će doći jedna temeljita uzajamna masaža!

Zidne tapete

Kako i samo ime kaže, za ovaj položaj zid će vam poslužiti kao potpora. Žena neka stane bokom uz zid i podigne nogu koja je dalje od zida. Muškarac se potom, gledajući prema zidu i rukom pridržavajući podignutu nogu partnerice, namjesti između njezinih bedara. Njegovo će se bedro trljati o njezin klitoris za vrijeme odnosa, a ona se može osloniti o zid kako bi penetracija bila dublja.

Primabalerina

Ako su “Zidne tapete“ prezahtjevne za vas, “Primabalerina“ je jednostavniji stojeći položaj u seksu. Žena stoji licem okrenuta prema zidu, sagnuta je i pridržava se rukama te ima jednu nogu podignutu. Muškarac potom ulazi odostraga, držeći partnericu za kukove kako bi joj pomogao održati ravnotežu, a potom se odmiče. Penetracija je duboka i muškarcu se otvara mnogo intimniji pogled, što će ga sigurno razveseliti.

LJ kao ljubav

Ako su vam draži položaji u krevetu, “LJ kao ljubav“ je jednostavan, ali strastven. Žena leži na leđima i podiže jednu nogu u zrak što više može. Muškarac potom klekne između njezinih nogu i ulazi, rukama joj podižući kukove kako bi olakšao penetraciju. Ako se žena umori od podizanja noge, može je osloniti o partnerova prsa. Ovaj položaj omogućuje duboku penetraciju, a osim toga, u tom se položaju partneri mogu uzajamno milovati.

A kada završite, dobro će doći jedna temeljita uzajamna masaža…