Breadcrumbs

Muški stav

Kako o kondomima razgovarati sa ženom.

Možda mislite da su muškarci ti koje treba nagovarati na uporabu kondoma, ali neke su žene po tom pitanju jednako teške. Pozabavite se pitanjem kondoma kako biste očuvali svoje zdravlje.

  1. Ako žena kaže da ne želi seks s kondomom, nije vrijeme za zabavu. Ako to kaže vama, tko zna kome je to još rekla? Čak ako i nema spolno prenosivu bolest, morate se zapitati jeste li spremni na neplaniranu trudnoću?

  2. Uporaba kondoma pokazuje da poštujete partnericu. Recite joj to! Ako je vi poštujete više nego što ona poštuje samu sebe, je li seks s njom zaista dobra ideja?
  3. Kondomi mogu pomoći duljem održanju erekcije. Recite da joj želite pružiti što više užitka i da će u tome pomoći kondom.

  4. Ako kaže da vam se želi osjetiti što bližom, recite joj da ćete se osjećati mnogo bliži znajući da je seks siguran, nego što biste bili da morate brinuti o posljedicama.

  5. Neki su kondomi napravljeni tako da učine seks još boljim. Ako kaže da ne voli osjećaj kondoma, isprobajte kondom Mutual Pleasure.

  6. Ako je uporna, recite joj da je ne želite izložiti riziku od spolno prenosivih bolesti. Čak i ako ste se u prošlosti upuštali samo u oralni seks, postoji mogućnost da ste se nečim zarazili.

  7. Ako žena kaže da niste pravi muškarac ako želite samo seks sa zaštitom, recite joj da ste dovoljno zreli da znate kako biti seksualno odgovoran – a to vas čini mnogo većim muškarcem.

  8. Vrlo je malo žena alergično na kondome od lateksa. No možete kupiti i kondome bez lateksa! Neka vaša kutijica s kondomima bude dobro opremljena kako biste izbjegli razočaranje.

  9. Ako vam partnerica ne dozvoljava da upotrijebite kondom, odbijte seks. Da, možda će to biti teško (hm, hm), no postoje i drugi načini da se riješite napetosti, a da ne riskirate zarazu spolno prenosivom bolešću ili neplaniranu trudnoću.

  10. Jeste li zabrinuti da ćete doći na loš glas ako odbijete seks bez kondoma? Jedine žene koje ćete odbiti su one koje ne cijene uzajamno poštivanje. Sigurne žene vidjet će to kao prednost – a s takvim je ženama i mnogo zabavnije izlaziti.
Isprobajte kondom Mutual Pleasure ako kaže da ne voli osjećaj kondoma.