Breadcrumbs

Mnogo ljubavi

Dodajte malo romantike u vezu.

Zavođenje partnera na početku veze obično dolazi samo po sebi, ali kako vrijeme prolazi, često počinjete jedno drugo uzimati zdravo za gotovo. Kad romansa izblijedi, seks često postane rutina, ali ako ulažete napor u zavođenje ljubavnika bez obzira na to koliko ste dugo zajedno, mnogo je veća vjerojatnost da ćete održati strast.

  1. Odredite noć za spoj. Odvojite vrijeme samo za vas dvoje i naizmjenično birajte dan kako ne bi postalo dosadno. Odredite redovitu noć za spoj, na primjer, svaki utorak i neka vam to bude svetinja. Ponekad vezu treba staviti na prvo mjesto. Bolje je da imate dogovor za spoj jednom mjesečno kojeg se pridržavate, nego jednom tjedno pa ga zanemarujete.

  2. Slušajte. Na početku se na spojevima obično vode dugi razgovori, otkrivaju zajedničke sklonosti i strasti. S vremenom se komunikacija lako ugasi i zaboravite što vas je zapravo privuklo jedno drugome. Pronađite vrijeme da porazgovarate svaki dan i pokažite ljubavniku poštovanje slušajući ono što govori. Ljudi se mijenjaju i odrastaju, a samo se pažljivim slušanjem partnera može zajedno rasti.

  3. Provedite neko vrijeme razdvojeni. To je osobito važno živite li zajedno. Ako prijatelje viđate samo zajedno ili provodite vrijeme u dvoje, mnogo je veća vjerojatnost da će vam postati dosadno, jer je lakše povjerovati da već znate sve što vaš partner ima za reći. Organizirajte društveni život tako što ćete odvojiti neko vrijeme samo za svoje prijatelje i vrijeme samo za sebe pa će vam partner biti zanimljiv i za deset godina.

  4. Neka svaki dan bude romantičan. Neke su osobe romantične samo za Valentinovo, rođendane i obljetnice, ali time se vrši prevelik pritisak da ti dani budu savršeni. Umjesto toga, svaki dan učinite nešto zbog čega će se vaš partner osjećati posebno. Bez obzira na to radi li se o ljubavnoj poruci na jastuku pri odlasku na posao, pripremanju njegova omiljenog jela ili jednostavnom i iskrenom komplimentu, malo svakodnevne romantike dovest će vas do mnogo ljubavi.

  5. Prihvatite kompromis. Romantika nisu samo ruže i čokoladni bomboni. Dopustite li ponekad partneru da bude po njegovom bez ikakvih prigovora, to može biti najromantičnija opcija, naravno, ako i on to ponekad učini.
Svaki dan učinite nešto zbog čega će se vaš partner osjećati posebnim.