Breadcrumbs

Kondomi: naš vodič

Kondomi pružaju iznimno dobru zaštitu od neplanirane trudnoće i spolno prenosivih infekcija pa se možete usredotočiti na uživanje i ugodan seks. Također, oni mogu poboljšati vaš seksualni život - produljiti trajanje ili ubrzati orgazam te pružiti dodatan poticaj uz različite oblike, veličine, točkice, nabore i lubrikante.

Dakle, što su kondomi?

Kondomi se nanose na penis, sprečavaju da sjeme izađe iz kondoma pa samim time sprečavaju i neželjenu trudnoću te prijenos spolno prenosivih infekcija. Dolaze u raznim oblicima - tanki, debeli ili s naborima (ovisi o materijalu). Dizajnirani su u raznim veličinama i oblicima kako bi bili odgovarajući za penis. Kondomi su obično izrađeni od lateksa, ali također postoje kondomi od poliizoprena, koje obično preferiraju osobe alergične na lateks.

Zaštita od trudnoće

Kondomi sprečavaju da sjeme ulazi u vaginu i izuzetno su učinkoviti. Rizik od neželjene trudnoće je smanjen na 2%, tako da možete biti bezbrižni dok ga koristite.

Zaštita od zaraze

Korištenje kondoma značajno smanjuje rizik od dobivanja (ili prenošenja) infekcija.

Većina spolno prenosivih bolesti je bez vidljivih simptoma i često je nemoguće bez testiranja prepoznati ima li netko infekciju. Dakle, što više koristite kondome, to ste sigurniji!

Sigurnost kondoma

Unatoč tome što su vrlo tanki (Durexov najdeblji kondom ima manje od desetine milimetra), kondomi su vrlo čvrsti.

Svaki Durexov kondom elektronski je ispitan i izložen redovnim, vrlo teškim i zahtjevnim testovima, a uzorci iz svake serije također se napuhuju zrakom ili se pune vodom kako bi se ispitala njihova izdržljivost. Mi brinemo o kvalitetnoj zaštiti, na vama je samo da uživate i usredočite se na odličan seks.

Trebam li ga koristiti?

Da. Ako ćete imati spolni odnos ili bliski kontakt genitalija, to je zasigurno dobra ideja.

Iako su kondomi napravljeni kako bi spriječili trudnoću ili prijenos infekcija, također vam mogu pomoći postići odličan seks. Iskreno govoreći o tome koji kondom želite koristiti, možete prijeći i na otvorenu konverzaciju o tome što volite i želite u vašem odnosu.

 

Kondomi s naborima vam mogu pružiti dodatnu senzualnost.

Tanki kondomi pružaju osjećaj nevjerojatne bliskosti.

Kondom za odgađanje ejakulacije može pomoći produljiti spolni odnos.

Pogledajte asortiman Durex proizvoda kako biste dobili ideju o tome što želite isprobati.