Breadcrumbs

Kondomi – izaberite one prave za vas

Svi imamo svoju omiljenu vrstu kondoma. Za mnoge je sigurnost najvažnija.

Neki žele tanji, za osjećaj što veće bliskosti, dok drugi preferiraju kondome s naborima ili točkaste kondome za ekstra osjetljivost. Vjerojatno svatko ima svoju najdražu vrstu kondoma, ali zasigurno je dobro ponekad eksperimentirati i probati nešto novo, dok istovremeno znamo da smo zaštićeni od infekcija i trudnoće.

Kondomi mogu u potpunosti promijeniti vaše seksualno iskustvo - za intenzivan seks, dodatnu osjetljivost, osjećaj udobnosti i potpune slobode, ili pružanje novog iskustva i zbližavanje vas kao para. A možda i sve navedeno!

Zapamtite, to što vama odgovara, možda ne odgovara u istoj mjeri i vašem partneru. Postoje razne vrste, u raznim veličinama, oblicima, drugačije debljine i čvrstoće, različitih materijala, teksture i vlažnosti. Kako bismo vam pomogli da odaberete omiljenu kategoriju, pripremili smo šest varijanti koje bi vas mogle oduševiti – izaberite kondom koji odgovara upravo vama!

Energetic

Ako će vam biti potrebna cijela noć ili pak kraća energična seansa, vjerojatno imate potrebu za većom zaštitom. Durex Extra Safe malo su deblji od naših standardnih kondoma - za dodatni osjećaj sigurnosti.

Intimate

Još tanji, za veću povezanost i intenzivnu bliskost. Durex proizvodi tri tanka kondoma: Feel Thin, Feel Ultra Thin i Feel Intimate - jako su tanki i dodatno lubricirani. Pomažu u izmjeni tjelesne topline između partnera, kako biste osjetili svaki pokret, trzaj i osjećaj.

Tasty

Kondomi voćnog okusa čine oralni seks zabavnijim i sigurnijim. Isprobajte “Durex Taste Me” kondome s okusom banane, jagode, naranče ili jabuke - za dodatni okus na usnama.

Stimulated

Kondomi s naborima pojačavaju intenzitet za oba partnera. Točkice i nabori stimuliraju područja na nove i uzbudljive načine. Zbog različite teksture, ove kondome možete doživjeti i kao uzbudljivu seks igračku. Sve ovo možete dobiti u nekoliko različitih verzija: Durex s naborima Tickle Me ili Plesure Me - kondom koji kombinira nabore i točkice, za dvostruko zadovoljstvo.

Experimental

Svi su kondomi lubricirani, što je bitno kako bi se spriječilo pucanje kondoma, ali i olakšala penetracija. Želite li podijeliti novo iskustvo, ovi lubrikanti mogu pojačati senzualnost.