Breadcrumbs

Kama Sutra za početnike

Jednostavni položaji u seksu.

Različiti položaji u seksu imaju i različite učinke. Iako ljubav možete svaki put voditi na isti način, vjerojatno ćete pronaći ono što vas doista uzbuđuje ako malo eksperimentirate. Ovi su položaji jednostavni za izvedbu i svaki od njih ima svoje male prednosti.

Podignuti misionarski položaj

U misionarskom položaju žena leži na leđima, a muškarac leži na njoj, oslanjajući se na svoje ruke.

Kod podignutog misionarskog položaja postoji jednostavan dodatak - žena ispod stražnjice namjesti jastuk. Time se mijenja kut ulaska, zbog čega muškarac lakše dolazi do G-točke. U tom položaju žena ima osjećaj da je partnerov penis veći nego što je. Bolje ga je izbjegavati ako ne volite duboku penetraciju, ali je idealan ako od svog partnera želite dobiti više.

Pseći stil

Često ga se u anketama navodi kao omiljeni položaj za muškarce, kod kojeg žena kleči na koljenima i oslanja se na ruke, a muškarac kleči iza nje. Nekim se ženama takav položaj ne sviđa zbog nedostatka prisnosti. Ako je to slučaj, može pomoći ako pred partnericu postavite zrcalo kako bi vas mogla gledati u oči, što će pridonijeti intimnosti. Kod tog je položaja penetracija duboka i stimulira se G-točka. Tako muškarac također može milovati ženine grudi i ljubiti joj vrat. Žena se tijekom seksa može dirati ili se koristiti seksualnom igračkom.

Kaubojka

Taj je položaj savršen za prvo vođenje ljubavi. Muškarac leži na leđima, a žena sjedi na njemu, opkoračivši ga nogama. Na taj način žena može odrediti brzinu, a može se nagnuti i prema naprijed kako bi lakše stimulirala klitoris. Partner ima sjajan pogled i može milovati čitavo ženino tijelo.

Partner ima sjajan pogled i usto može milovati čitavo tijelo žene.