Breadcrumbs

Da sve prođe glatko

Uporaba lubrikanta

Mnogi smatraju da je lubrikant nešto što se upotrebljava samo kada ste "dolje" suhi. No on može poboljšati gotovo svaki seks, i muškarcima i ženama.

  1. Mnogo je vrsta lubrikanata - na bazi vode, ulja i silikona. Najčešće se koriste lubrikanti na bazi vode i može ih se upotrebljavati za sve, no s vremenom ih treba ponovno nanositi (iako se možete poslužiti vodenim sprejem koji se nanosi lokalno za reaktivaciju i dulje trajanje lubrikanta). Lubrikanti na bazi ulja nisu sigurni za kondome, ali su super skliski. Silikonski lubrikant nudi najbolje od oba svijeta jer je super sklizak i siguran za kondome.

  2. Lubrikant je sjajan za masturbaciju, bez obzira na to jeste li muškarac ili žena. Sklisko trljanje pruža ekstra užitak.

  3. Različiti lubrikanti odgovaraju različitim osobama pa isprobajte nekoliko vrsta da otkrijete koji najbolje odgovara vašem tijelu.   

  4. Ulja za masažu mogu oštetiti kondome pa se umjesto toga opskrbite lubrikantom ili isprobajte Durex Play Massage 2-in-1 koji se može upotrijebiti za masažu, ali i intimnu lubrikaciju.

  5. Koristite se rukama za igru s dečkom ili curom? Kap lubrikanta olakšat će stvari vama i drugoj strani.

  6. Volite upotrebljavati ruke i usta u isto vrijeme? Odlučite se za lubrikant s okusom kako biste cijelu priču učinili slatkom poput jagode ili uzbudljivom poput piña colade. Seksualni maratoni lakši su uz lubrikant.

  7. Smatrajte ga pit-stopom - ako dodajete lubrikant, vaši će motori biti bolje podmazani.

  8. Jutarnji vam je seks neugodan, ali ne želite odustati od njega? Lubrikant će smanjiti osjećaj žarenja zbog trenja.

  9. Želite nešto više? Koža je čovjekova najveća erogena zona pa lubrikant nanesite na čitavo partnerovo tijelo, a potom po njemu klizite u glatkom ushitu.
Kap lubrikanta olakšat će stvari vama i drugoj strani.