Breadcrumbs

50 nijansi igre

Uvođenje perverzija u vašu vezu.

Dok su neki savršeno zadovoljni uobičajenim seksom (samo osnovama), mnoge zanimaju sitne perverzije, od preodjevanja i vezivanja do analnih igrica pa i više.

U tome nema ništa loše i nikoga ne bi trebalo osuđivati zbog njegovih maštarija, no nemojte odmah otkriti sve svoje tajne želje. Ako vas uzbuđuje blago udaranje, zatražite od partnera ili partnerice da vas prilikom seksa pljesne po stražnjici (to je obično lakše izreći tijekom samoga čina), kako biste provjerili reakciju. Ako vam se sviđa vezivanje, počnite tako da od partnera ili partnerice zatražite da vas drži pritisnutu/pritisnutog o krevet. A ako volite lateks, pokažite mu/joj takvo odijelo na internetskim stranicama i upitajte ga/ju što o tome misli.

Erotske priče mogu biti izvrstan način da izrazite svoje želje na diskretan način. Kupite svom partneru/partnerici knjigu seksualne tematike koja uključuje perverzije koje vas uzbuđuju i zamolite ga/ju da vam naglas pročita odlomke koji joj/mu se sviđaju.

Ako se sigurni da će vaš partner ili partnerica biti otvorenog uma, budite izravni. Pitajte postoji li nešto što bi željeli isprobati i ispričajte što se vama sviđa. Slušajući partnerove želje, ne osuđujući i uzimajući u obzir mogućnost da ostvarite njezine ili njegove snove (pod pretpostavkom da vas ne odbijaju), veća je vjerojatnost da ćete potaknuti pozitivnu reakciju na vaše vlastite želje.

Prije bilo kakvog oblika BDSM odnosa (eng. bondage, domination, sadism and masochism – vezanje, dominacija, sadizam i mazohizam), bez obzira koliko blagi bili, odredite sigurnu riječ. To je riječ koju inače ne biste upotrijebili prilikom seksa (neki se vole poslužiti riječima "ne" i "stop" tijekom perverznih igrica koje su dio "scenarija"). Neki se odluče i za semaforski sustav, u kojem crveno znači prestajanje, žuto znači usporavanje, a zeleno "samo naprijed".

Seksualna igra neka bude sigurna i pametna, a moraju je prihvatiti oba partnera. To znači da proučite mjere opreza (gotovo se za svaku takvu igricu na internetu mogu pronaći podaci o sigurnosti), izbjegavate takav odnos dok je jedan od partnera pod utjecajem alkohola ili droga te istražujete samo one stvari koje oboje želite.   

Ako vas pali analni odnos, upotrijebite mnogo lubrikanta, krenite polagano i vodite računa o sigurnom odnosu. I muškarci i žene mogu u njemu uživati, ali samo ako postoji zajednička želja. Neka vam ne bude neugodno iskušati različite uloge.

Perverzne igrice mogu biti sjajan način da začinite svoju vezu, produbite intimnost, prihvaćanje i povjerenje. Pristupite im na pravi način i tko zna kamo će vas odvesti.

Erotske priče mogu biti sjajan način da izrazite svoje želje na diskretan način