Natrag Masaža/Gel

Play Stimulating Massage 2 u 1 gel

Naš gladak i svilenkast stimulirajući gel za masažu sadrži guaranu, delikatnog je mirisa i okusa koji će vam probuditi osjetila.

Durex vam predstavlja novu kolekciju Massage Moods. Play Stimulating Massage 2 u 1 gel sadrži guaranu, biljku koja raste uz korito Amazone, u Brazilu. Bogata je kofeinom i vjeruje se da pojačava budnost, raspoloženje i tjelesnu izdržljivost.

Play Stimulating Massage 2 u 1 lagan je, gladak i svilenkast gel, dovoljno nježan da ga upotrebljavate za cijelo tijelo kao i za intimna područja. Njegov delikatan miris pridonosi uzbudljivom aromaterapijskom iskustvu.

Naša posebno dizajnirana bočica dolazi s jedinstvenim aplikatorom koji pridonosi još bogatijem doživljaju.

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, nježno istisnite i umasirajte na željeni dio tijela.

Tehnički podaci:

Play Stimulating Massage 2 u 1 gel je topljiv u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima. Ako osjetite nadraženost, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi, ili je potrebno neprestano nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom.

Play Stimulating Massage 2 u 1 gel najbolje je držati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata od djece.

Durex ne samo da ispunjava svjetske standarde kvalitete nego ih premašuje, kako biste mogli bezbrižno uživati u seksu.