Natrag Masaža/Gel

Play Stimulating Massage 2 u 1 gel

Naš gladak i svilenkast stimulirajući gel za masažu sadrži guaranu, delikatnog je mirisa i okusa koji će vam probuditi osjetila.

Durex vam predstavlja novu kolekciju Massage Moods. Play Stimulating Massage 2 u 1 gel sadrži guaranu, biljku koja raste u Brazilu, uz korito Amazone. Bogata je kofeinom i vjeruje se da pojačava budnost, raspoloženje i tjelesnu izdržljivost.

Play Stimulating Massage 2 u 1 lagan je, gladak i svilenkast gel, dovoljno nježan da ga upotrebljavate za cijelo tijelo i intimna područja. Njegov delikatan miris pridonosi uzbudljivom aromaterapijskom iskustvu.

Naša posebno dizajnirana bočica dolazi s jedinstvenim aplikatorom koji pridonosi još bogatijem doživljaju.

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, nježno istisnite i umasirajte na željeni dio tijela.

Tehnički podaci:

Play Stimulating Massage 2 u 1 gel je topljiv u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima. Ako osjetite nadraženost, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi ili je potrebno neprestano nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom.

Play Stimulating Massage 2 u 1 gel najbolje je držati na suhom i hladnom mjestu koje je zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Gel iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata djece.

Durex ne samo da ispunjava svjetske standarde kvalitete kondoma nego ih i premašuje, kako biste mogli bezbrižno uživati u seksu.