Natrag Masaža/Gel

Play Sensual Massage 2 u 1 gel

Naš gladak i svilenkast gel za senzualnu masažu sadrži ylang-ylang, nježna je mirisa i okusa te će probuditi vaša osjetila.

Durex vam predstavlja kolekciju Massage Moods. Gel Play Sensual Massage 2 u 1 sadrži ylang-ylang, cvijet koji raste u prašumama na otocima Tihog oceana.

Play Sensual Massage 2 u 1 je lagan, gladak i svilenkast gel te dovoljno nježan da ga koristite za cijelo tijelo i intimna područja. Njegov delikatan miris pridonosi uzbudljivom aromaterapijskom iskustvu.

Naša posebno dizajnirana bočica opremljena je jedinstvenim aplikatorom koji pridonosi još bogatijem doživljaju.

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, nježno istisnite i umasirajte na željeni dio tijela. 

Tehnički podaci:

Play Sensual Massage 2 u 1 gel topljiv je u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima. Ako osjetite nadraženost, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi ili je potrebno neprestano nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom.

Play Sensual Massage 2 u 1 gel najbolje je držati na suhom i hladnom mjestu koje je zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Gel iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata djece.

Durex ne samo da ispunjava svjetske standarde kvalitete kondoma nego ih i premašuje, kako biste mogli bezbrižno uživati u seksu.