Natrag Masaža/Gel

Play Sensual Massage 2 u 1 gel

Naš gladak i svilenkast gel za senzualnu masažu sadrži ylang-ylang, nježna je mirisa i okusa te će zaista probuditi vaša osjetila.

Durex vam predstavlja kolekciju Massage Moods. Gel Play Sensual Massage 2 u 1 sadrži ylang-ylang, cvijet koji raste u prašumama na otocima Tihog oceana.

Play Sensual Massage 2 u 1 lagan je, gladak i svilenkast gel, dovoljno nježan da ga upotrebljavate za cijelo tijelo, kao i za intimna područja. Njegov delikatan miris pridonosi uzbudljivom aromaterapijskom iskustvu.

Naša posebno dizajnirana bočica opremljena je jedinstvenim aplikatorom koji pridonosi još bogatijem doživljaju.

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, nježno istisnite i umasirajte na željeni dio tijela. 

Tehnički podaci:

Play Sensual Massage 2 u 1 gel topiv je u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima. Ako osjetite nadraženost, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi ili je potrebno neprestano nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom.

Play Sensual Massage 2 u 1 gel najbolje je držati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata djece.

Durex ne samo da ispunjava svjetske standarde kvalitete nego ih premašuje, kako biste mogli bezbrižno uživati u seksu.