Natrag Lubrikant

Play Warming lubrikant

Poseban sastojak Play Warming lubrikanta stvara nježnu toplinu od koje se stvari zahuktaju

Play Warming lubrikant se zagrijava u dodiru s kožom pa nakon nanošenja stvara sjajne glatke senzacije i nježnu toplinu. Jedan dodatan savjet: nježno puhnite kako biste pojačali djelovanje zagrijavanja i doživljaje učinili još slasnijima i intenzivnijima. Lubrikant je na bazi vode pa ga slobodno možete upotrebljavati s kondomom. Dostupan je u bočicama od 50 ml.

Zašto upotrebljavati lubrikante?

Lubrikant može dodatno začiniti vaš seksualni život. Eksperimentirajte s različitim okusima i senzacijama dok ne pronađete lubrikant koja vam najbolje odgovara. Koliko se god osjećali seksi, tijelo s vremena na vrijeme ne stvara potrebnu količinu vlažnosti pa posegnite za lubrikantom i doživite senzualno iskustvo. Lubrikanti su također savršeni u kombinaciji s vibratorom ili stimulatorom, ako želite da vaše iskustvo bude još senzualnije. Lubrikanti na bazi vode mogu se upotrebljavati s Durexovim kondomima, ali proizvodi na bazi ulja mogu oštetiti i oslabiti kondome pa to obavezno provjerite prije nego što ih upotrijebite zajedno.

Možete se pouzdati u sve Durexove lubrikante i sigurno ih upotrebljavati u kombinaciji s kondomima!

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, okrenite pumpicu da se otvori i nježno pritisnite. Nanesite malo lubrikanta.

Tehnički podaci:

Play Warming lubrikant je topiv u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima.  Ako osjetite nadraženost, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi, ili je neprestano potrebno nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom. 

Play Warming lubrikant najbolje je držati na hladnom i suhom mjestu dalje od izravne sunčeve svjetlosti. Iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata od djece.

Durex ne samo da ispunjava svjetske standarde kvalitete kondoma nego ih premašuje, kako biste mogli bezbrižno uživati u seksu.