Natrag Lubrikant

Play Warming

Poseban sastojak Play Warming lubrikanta stvara nježnu toplinu od koje se stvari zahuktaju.

Play Warming lubrikant se zagrijava u dodiru s kožom pa nakon nanošenja stvara sjajne glatke senzacije i nježnu toplinu. Jedan dodatan savjet: nježno puhnite kako biste pojačali djelovanje zagrijavanja i doživljaje učinili još slasnijima i intenzivnijima. Lubrikant je na bazi vode pa ga slobodno možete upotrebljavati s kondomom. Dostupan je u bočicama od 50 ml.

Zašto upotrebljavati lubrikante?

Lubrikant može dodatno začiniti vaš seksualni život. Eksperimentirajte s različitim okusima i senzacijama dok ne pronađete lubrikant koji vam najbolje odgovara. Koliko se god osjećali seksi, tijelo s vremena na vrijeme ne stvara potrebnu količinu vlažnosti pa posegnite za lubrikantom i doživite senzualno iskustvo. Lubrikanti su također savršeni u kombinaciji s vibratorom ili stimulatorom - ako želite da vaše iskustvo bude još senzualnije. Lubrikanti na bazi vode mogu se upotrebljavati s Durexovim kondomima, ali proizvodi na bazi ulja mogu oštetiti i oslabiti kondome pa to obavezno provjerite prije nego što ih upotrijebite zajedno.

Možete se pouzdati u sve Durexove lubrikante i sigurno ih upotrebljavati u kombinaciji s kondomima!

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, okrenite pumpicu da se otvori i nježno pritisnite. Nanesite malo lubrikanta.

Tehnički podaci:

Play Warming lubrikant je topiv u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima. Ako osjetite nadraženost, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi ili je neprestano potrebno nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom. 

Play Warming lubrikant je najbolje držati na hladnom i suhom mjestu koje je zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Lubrikant iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata od djece.

Durex ne samo da ispunjava svjetske standarde kvalitete kondoma nego ih i premašuje, kako biste mogli bezbrižno uživati u seksu.