Natrag Lubrikant

Play Feel

Naš klasičan lubrikant na bazi vode. Nije ljepljiv ni mastan, samo lagan i nevjerojatno gladak.

Play Feel je lagan, svilenkast lubrikant osmišljen da vam pruži intenzivno senzualno iskustvo. Sadrži poseban spoj sastojaka koji će vaše dodire učiniti još uzbudljivijima. Dostupan je u bočici od 50 ml.

Zašto koristiti lubrikante?

Lubrikant može dodatno začiniti vaš seksualni život. Eksperimentirajte s različitim okusima i senzacijama dok ne pronađete lubrikant koji vam najbolje odgovara. Koliko se god osjećali seksi, tijelo s vremena na vrijeme ne stvara potrebnu količinu vlažnosti pa uzmite lubrikant i doživite senzualno iskustvo. Lubrikanti su također savršeni u kombinaciji s vibratorom ili stimulatorom - ako želite da vaše iskustvo bude još senzualnije. Lubrikanti na bazi vode mogu se upotrebljavati s Durexovim kondomima, ali proizvodi na bazi ulja mogu oštetiti i oslabiti kondome pa to obavezno provjerite prije nego što ih zajedno upotrijebite.

Možete se pouzdati u sve Durexove lubrikante i sigurno ih upotrebljavati u kombinaciji s kondomom!

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, okrenite pumpicu da se otvori i nježno pritisnite. Nanesite malo lubrikanta.

Tehnički podaci:

Play Feel je topiv u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima. Ako dođe do nadraženosti, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi ili je neprestano potrebno nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom.

Play Feel je najbolje držati na suhom i hladnom mjestu koje je zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Lubrikant iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata djece.

Durex ne samo da ispunjava svjetske standarde kvalitete kondoma nego ih i premašuje, kako biste mogli bezbrižno uživati u seksu.