Natrag Lubrikant

Play Feel

Naš klasičan lubrikant na bazi vode. Nije ljepljiv ni mastan, samo lagan i nevjerojatno gladak.

Play Feel je lagan, svilenkast lubrikant osmišljen da vam pruži intenzivno senzualno iskustvo. Sadrži poseban spoj sastojaka koji će vaše dodire učiniti još uzbudljivijima. Dostupan je u bočici od 50 ml.

Zašto koristiti lubrikante?

Lubrikant može dodatno začiniti vaš seksualni život. Eksperimentirajte s različitim okusima i senzacijama dok ne pronađete lubrikant koja vam najbolje odgovara. Koliko se god osjećali seksi, tijelo s vremena na vrijeme ne stvara potrebnu količinu vlažnosti pa uzmite lubrikant i doživite senzualno iskustvo. Lubrikanti su također savršeni u kombinaciji s vibratorom ili stimulatorom, ako želite da vaše iskustvo bude još senzualnije. Lubrikanti na bazi vode mogu se upotrebljavati s Durexovim kondomima, ali proizvodi na bazi ulja mogu oštetiti i oslabiti kondome pa to obavezno provjerite prije nego što ih zajedno upotrijebite.

Možete se pouzdati u sve Durexove lubrikante i sigurno ih upotrebljavati u kombinaciji s kondomom!

Upute za uporabu:

Uklonite poklopac, okrenite pumpicu da se otvori i nježno pritisnite. Nanesite malo lubrikanta.

Tehnički podaci:

Play Feel je topiv u vodi i lako se ispire. Nije ljepljiv i ne ostavlja tragove, ali najbolje je izbjegavati kontakt s očima.  Ako dođe do nadraženosti, prestanite s uporabom lubrikanta. Ako se nadraženost nastavi, ili je neprestano potrebno nanositi dodatnu količinu lubrikanta, molimo vas da se posavjetujete s liječnikom.

Play Feel najbolje je držati na suhom i hladnom mjestu, zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti. Iskoristite u roku od tri mjeseca nakon otvaranja. Iako je siguran za konzumiranje, proizvod je najbolje držati izvan dohvata djece.

Durex ne samo da ispunjava svjetske standarde kvalitete nego ih premašuje, kako biste mogli bezbrižno uživati u seksu.