Natrag Čitaj

Više od muške romanse

Osnove gay seksa

Zlatno pravilo gay seksa ne postoji, jednako kao ni heteroseksualnog. Želje se razlikuju. No razumijevanje osnova pomoći će vam da ostvarite najugodnije doživljaje koje ste ikada iskusili.

  1. Nemojte pretpostavljati. Mnogi homoseksualni seks automatski povezuju s analnim seksom, ali ne uživaju svi u njemu (s druge strane, analni seks omiljen je mnogim heteroseksualcima). Seksualnost nije indikacija specifičnih seksualnih ukusa. Uvijek upitajte partnera u čemu uživa i nemojte naprečac zaključiti da voli iste stvari kao i vi.
  2. Igrajte na sigurno: prenošenje spolno prenosivih bolesti oralnih putem je u porastu, uključujući gonoreju i sifilis, tako da kondomi nisu samo za analni seks. Stvorite zalihu kondoma s okusom kao i onih "extra safe" kako biste bili dobro opremljeni.
  3. Budite seksi: kondomi ne moraju biti dosadni. Pokušajte namjestiti kondom ustima ili jednom rukom milujte partnerove testise dok drugom namještate kondom.
  4. Budite samopouzdani: veličina i oblici penisa se razlikuju, no ako se počnete uspoređivati s partnerom, malo je vjerojatno da ćete se zabaviti u krevetu. Nije važno jeste li veći ili manji od svojega ljubavnika, bitno je to da se dobro zabavite.
  5. Budite odlučni: ako vaš ljubavnik inzistira na seksu bez zaštite, recite mu da to ne dolazi u obzir.
  6. Želite proširiti svoj oralni repertoar? Legnite na leđa tako da vam glava visi preko ruba kreveta; tako ćete otvoriti grlo, zbog čega će vam biti lakše zadovoljiti dobro obdarenog muškarca.
  7. Koristite se lubrikantom. Lubrikant je izvrstan za masažu i ručno zadovoljavanje, ali je također neophodan ako želite iskušati analne igrice.
  8. Istražujte različite tehnike. Ako vi uživate u nečem, ne znači da se vaš partner jednako osjeća. Isprobajte različite oralne tehnike i načine na koje rukama možete zadovoljiti svog ljubavnika.
  9. Ili, još bolje, masturbirajte jedan pred drugim. Na taj ćete način otkriti u čemu obojica uživate.
  10. Budite svjesni svojih ograničenja. Bit seksa nije izdržljivost. Ako je vaš partner prevelik za vas, ne morate ga cijeloga prihvatiti.

"Seksualnost nije indikacija specifičnih seksualnih ukusa."